Actualitate
Local Kombat, în premieră la Reșița

Local Kombat, în premieră la Reșița

Municipiul de pe Bârzava va fi gazda unui eveniment inedit. În premieră pentru Reșița, în luna aprilie, mai exact în data de 12,  în urbea Bârzavei va avea loc primul și cel mai important Grand Prix  Local Combat, de anul acesta.

Președintele Federației Super Kombat, Eduard Irimia, a venit astăzi la Reșița, în sala de ședinte a consiliului local pentru a prezenta această acțiune inedită. Gala de Local Kombat va cuprinde opt meciuri internaționale. Va fi formată o piramidă de patru sportivi și doar un câștigător va merge mai departe. Pentru evenimentul ce va avea loc la noi în oraș, a fost alocat un buget internațional. De precizat este faptul că la acest eveniment inedit va fi prezent și Cătălin Moroșanu. Nu va lipsi nici Raul Cătinaș.

Edilul șef l-a abordat pe președintele Federației Super Kombat, și în final s-a concretizat organizarea galei, la noi în oraș. Primarul municipiului de pe Bârzava, a precizat că se bucură de faptul că la Reșița va avea loc un eveniment atât de important. Mai mult decât atât, pentru municipiul nostru este o acțiune unică. Gala de Local Kombat va fi transmisă în direct, în 83 de țări, pe canalul Eurosport.

La conferința de presă ce a avut loc astăzi, în sala de ședințe a consiliului local au fost prezenți și foști mari sportivi ai Reșiței, ce au reprezentat cu brio orașul la cele mai importante competiții internaționale. Multiplul campion mondial, Francisc Vaștag și Dorinel Munteanu sprijină și ei competiția ce va avea loc la noi în oraș.

O dată cu organizarea galei de Local Kombat la Reșița, orașul va fi promovat. Iată că, ușor, ușor, municipiul de pe Bârzava iese la lumină și cu ajutorul sportului. Mai mult decât atât, un spot de 50 de secunde, ce va fi difuzat înainte de competiție, va cuprinde cele mai frumoase evenimente din orașul Reșița. Eduard Irimia este convins că acest spectacol va rămâne în istoria orașului. De precizat este faptul că nu s-a stabilit încă prețul biletelor de intrare, dar cu siguranță vor fi accesibile.

Raspunde

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Scroll To Top